Garancia

Pénzügyi garancia

Biztosításunknak és profizmusunknak köszönhetően bátran merünk pénzügyi garanciát is vállalni munkánkra. Nem kell aggódnia, nálunk minden egyes személyes tárgya biztonságban lesz, épségben, karcok nélkül visszük át egyik helyről a másikra. Ha azt mondanánk, hogy mi sose vétettünk hibát, hazudnánk. Természetesen mi is megfizettük a tanulópénzt, de még pályánk elején, azóta 20 év eltelt, és olyan magas szinten műveljük a költöztetés tudományát, hogy még nézni is öröm a munkánkat.

 

 

Személyes garancia

Nálunk a költöztetés vezetője személyes garanciát vállal az egész költöztetésért. Ezt természetesen szerződésben is vállaljuk, hiszen tudjuk, hogy a mai világban ez segít, hogy nyugodtabb legyen az ügyfelünk. Hiszen annyi rosszat lehet hallani kezdő, vagy nem főállásban dolgozó költöztetőkről, hogy abszolút érthető ez a fajta bizalmatlanság. Ügyfeleink, akik már látták a munkánkat, bártan adják kezünkbe az irányítást, mert tudják, hogy ha mi dolgozunk, akkor jól dolgozunk. Tapasztalja meg Ön is a stressz-mentes költöztetést, és válasszon minket!

 

 

Raktározási garancia

El kell költöznie sürgősen, de az új hely még nem áll készen? Ebben az esetben nincs más teendő, mint ideiglenes helyet találni a háztartásnak, esetleg irodának. Ez alapvetően nem egyszerű feladat, hiszen vagy a biztonsági szolgáltatások elégtelenek, vagy méreg drága az adott raktár. Ha velünk költöztet, emiatt sem kell aggódnia, zárt, őrzött (24 órás felügyelet) raktárépületünkben akár heteken át is tárolhatja holmiját. Természetesen erre is garanciát vállalunk, semmi sem fog eltűnni, megsérülni. Ha minket választ, a legjobbat választja!